Vi är proffs inom våtlackering i Stockholm

Våtlackeringsproffsen i Stockholm!
Kontakta Stockholms Industrilack AB på 08 - 749 10 55 för mer information!

Skicka en prisförfrågan

Våtlackering

Till oss kan du vända dig för våtlackering av stora serier eller enskilda objekt – vi lackar allt i alla möjliga former och material.

Har du alltid undrat varför grannens köksluckor ser nya ut ? Det kan mycket väl vara för att grannen din har våtlackerat dessa för att få en snygg finish.  Inom våtlackeringsområdet har vi på Stockholms Industrilack AB fokuserat på kök och köksluckor. Vi har även stor erfarenhet av lackering av passbitar, täcksidor  och annat som gör ditt kök till en hemtrevligare samlingsplats. Vi utför också våtlackering på industripumpar, el-motorer, möbler, industrikåpor och mycket annat. 

Ring vår våtlackeringsansvarige Stina Denkert för mer information.

Stina Denkert nås på 08-749 10 55.

Vad är våtlackering?

Våtlackering är en lackeringsmetod som är perfekt för kunder som vill ha god funktion och estetik. Den passar speciellt där produkten ifråga inte kan utsättas för höga temperaturer och pulverlackering inte är möjligt. Våtlackering passar de flesta tänkbara material som kan lackeras, alltifrån metall till plast och trä.

Vad är våtlackeringens egenskaper?

Med våtlackering får din produkt en mycket attraktiv blank finish som du nästan kan spegla dig i. Detta passar perfekt för köksluckor och andra detaljer i köket men även andra möbler som du har tänkt ha hemma eller i din butik.

En annan fördel med våtlackering är dess breda urval av färger som finns att välja mellan. Vid val av färg kan man använda sig av två färgsystem som är väldigt specifika, RAL och NCS. Dessa färgsystem är standard hos metallverkstäder och våtlackerare. Med dessa system går det att välja exakt färgton från början, vilket är av högsta vikt om den delen som ska lackeras måste matcha andra komponenter.

Pulverlackering

Pulverlackering är ett mycket bra alternativ för lackering av metaller som ska rostskyddas eller skina på nytt. Både ur miljöaspekt och för plånboken.

Läs mer