Lackering av möbler i Stockholm

Välkommen till Stockholms Industrilack, ditt främsta val när det gäller professionell lackering av möbler i Stockholm. Vi förvandlar dina gamla, slitna möbler till moderna konstverk som får ditt hem eller kontor att glänsa.

Kontakta oss

Återvinn dina möbler och var en miljöhjälte

I en tid där miljömedvetenhet är centralt och alltfler blir medvetna om konsekvenserna av de val man gör, uppmanar vi dig att tänka två gånger innan du kasserar dina gamla möbler. Genom att välja lackering kan du ge dina möbler nytt liv, men även göra en insats för vår planet. Återanvänd, återvinn och låt oss tillsammans göra skillnad, för en friskare planet.

Ett brett utbud av uppdragsgivare

Vi är inte bara experter på att förnya möbler, vi samarbetar även nära med företag inom inredningsdesign och erbjuder lackeringstjänster som höjer kvaliteten på deras produkter.

Pris för lackering av möbler

Att investera i professionell lackering av dina möbler kan vara ett ekonomiskt klokt beslut. Istället för att köpa nya, dyra möbler, kan en omgång med professionell lackering ge dina befintliga möbler ett helt nytt utseende och förnya deras livslängd. Våra priser varierar beroende på möblernas storlek, typ av material och önskad finish. Kontakta oss för en exakt offert, men en sak kan du vara säker på, det är att du får värde för dina pengar.

Lackerade möbler - Stockholm industrilack

Lämna in möbler för lackering

Vi förstår att det kan vara en utmaning att transportera stora eller tunga möbler, men hos oss är processen enkel. Vårt team kan hjälpa dig med allt från upphämtning till leverans, så att du kan njuta av dina nyrenoverade möbler utan något krångel. Allt du behöver göra är att bestämma vilken färg och finish du vill ha, och lämna resten till oss!

Frågor och svar gällande lackering av möbler

Vad kostar det att lacka om stolar?

Priset för att lackera om stolar beror på antalet stolar, deras storlek, material och önskad finish. Grupprabatter kan gälla om du vill lackera flera stolar samtidigt. Vänligen kontakta oss för mer information.

Vad kostar det att lacka om möbler?

Kostnaden för att lackera möbler varierar beroende på typ av möbel, storlek och vald finish. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och garanterar högsta kvalitet på vårt arbete. För specifika prisuppgifter, kontakta oss direkt.

Stockholms Industrilack står redo att ge dina möbler en förstklassig finish som reflekterar din stil och estetik. Kontakta oss idag och förvandla ditt hem eller kontor med vår professionella lackeringstjänst i Stockholm!

Pulverlackering

Pulverlackering är ett mycket bra alternativ för lackering av metaller som ska rostskyddas eller skina på nytt. Både ur miljöaspekt och för plånboken.

Läs mer

Våtlackering

Till oss kan du vända dig för våtlackering av stora serier eller enskilda objekt – vi lackar allt i alla möjliga former och material.

Läs mer