Kom till oss för pulverlackering i Stockholm

Pulverlackering är ett mycket bra alternativ för lackering av metaller som ska rostskyddas eller skina på nytt. Både ur miljöaspekt och för plånboken

Skicka en prisförfrågan

Pulverlackering

Pulverlackering har vuxit i popularitet genom åren eftersom den är ekonomisk, miljövänlig och ger ett blänkande vackert slutresultat. Pulverlackerade komponenter behåller dessutom det fina blänket under en lång tid eftersom pulvret ger längre livslängd. Ur miljöaspekt är pulverlackering ett självklart val eftersom det släpps ut betydligt mindre gifter. Även pulverspillet är avsevärt mindre jämfört med andra lackeringsmetoder, vilket bidrar till att du sparar mer pengar. 

Några exempel på vad vi lackerar är säkerhetsdörrar, ventilationsdetaljer, bildelar, motorcyklar, vanliga cyklar, galler och grindar. Stockholms Industrilack AB hjälper dig såklart även med rådgivning i frågor om förbehandling och lackering samt val av färgkvalité och kulör. Hör av dig till vår pulverlackeringsansvarige Fredrik Jonsson för att få mer information.

Fredrik Jonsson nås på 08-99 91 47.

Pulverlackering Stockholm - Stockholms Industrilack

Våtlackering

Till oss kan du vända dig för våtlackering av stora serier eller enskilda objekt – vi lackar allt i alla möjliga former och material.

Läs mer