Kom till oss för pulverlackering i Stockholm

Pulverlack är ett mycket bra alternativ för lackering av metaller som ska rostskyddas eller skina på nytt. Både ur miljöaspekt och för plånboken

Skicka en prisförfrågan

Proffs på pulverlack

Pulverlackering har vuxit i popularitet genom åren eftersom den är ekonomisk, miljövänlig och ger ett blänkande vackert slutresultat. Pulverlackerade komponenter behåller dessutom det fina blänket under en lång tid eftersom pulvret ger längre livslängd. Ur miljöaspekt är pulverlackering ett självklart val eftersom det släpps ut betydligt mindre gifter. Även pulverspillet är avsevärt mindre jämfört med andra lackeringsmetoder, vilket bidrar till att du sparar mer pengar. 

Vad lackerar vi med pulverlack?

Några exempel på vad vi lackerar är säkerhetsdörrar, ventilationsdetaljer, bildelar, motorcyklar, vanliga cyklar, galler och grindar. Stockholms Industrilack AB hjälper dig såklart även med rådgivning i frågor om förbehandling och lackering samt val av färgkvalité och kulör. Hör av dig till vår pulverlackeringsansvarige Fredrik Jonsson för att få mer information.

Fredrik Jonsson nås på 08-99 91 47.

Vad är fördelarna med pulverlackering?

Det finns ett flertal fördelar med pulverlackering, nedan kan du läsa mer om dem.

Slitstarkt: Pulverlackering är slitstarkt, tåligt mot vädrets element och har därmed en hög livslängd.

Bra korrosionsskydd: Vill du skydda din produkts yta mot rost en lång tid framöver är pulverlackering rekommenderat. Bra vidhäftning och ett gott skydd mot rost är en av de många fördelarna som pulverlackering har.

Mjukare former: Eventuella vassa hörn och kanter görs mjukare med pulverlackering. Metallen bäddas in och blir repsäker.

Pulverlackering Stockholm - Stockholms Industrilack

Våtlackering

Till oss kan du vända dig för våtlackering av stora serier eller enskilda objekt – vi lackar allt i alla möjliga former och material.

Läs mer