Allt från lackering av köksluckor till industriställningar i Stockholm

Vi på Stockholms Industrilack AB fixar allt från våtlackering till pulverlackering.
Vi åtar oss allt från små till stora uppdrag så tveka inte att kontakta oss.

Skicka en prisförfrågan

Stockholms Industrilack AB

Ett av våra största fokusområden är kök och köksluckor. Hos oss får du rådgivning om färgbehandlings- och lackeringsmetoder, kulör och kvalité för dina metall- trä- och plastprodukter.

 

Stockholms Industrilack AB grundades 1968 i Stockholm. Sedan dess har vi fortsatt växa och har idag expanderat vår verksamhet till 13 fastanställda. Vårt team håller till i Högdalens industriområde där vår avsyningsavdelning arbetar för att säkerställa att våra kunders mål nås. Med våra 54 år i lackeringsbranschen kan du känna dig trygg när du gör allt från stora industribeställningar till lackering av köksluckor. De metoder vi använder för lackering är våtlackering och pulverlackering. Vi erbjuder även rådgivning för kunder med komponenter som kräver färgbehandlingsmetoder. Du kanske även behöver hjälp med att bestämma kulör, kvalité och lackeringsmetod för dina metall- trä- och plastprodukter? Det fixar vi! För oss är det viktigt att du ska bli nöjd med slutresultatet. Det är därför vi har de resurser som krävs för att våra kunder ska känna sig trygga hos oss.

Rosa köksluckor - Industrilackering

Pulverlackering

Pulverlackering är ett mycket bra alternativ för lackering av metaller som ska rostskyddas eller skina på nytt. Både ur miljöaspekt och för plånboken.

Läs mer

Våtlackering

Till oss kan du vända dig för våtlackering av stora serier eller enskilda objekt – vi lackar allt i alla möjliga former och material.

Läs mer